logo 	            Nederlandse Duikinstructeur Koh Tao Thailand

NDG

 

 

Home

Over Koh Tao en reizen naar Koh Tao

Bangkok Koh Tao pakket inclusief dagtrip, alle overnachtingen en reis naar Koh Tao

Een goedkope en goede cursus op het internet om je voor te bereiden op je theoriegedeelte, met welke organisatie en waar ter wereld je de cursus ook gaat doen!

Ons NL boek dat we gebruiken voor de duikprofessional opleiding: als je net zoveel wil weten als je duikinstructeur! Via Amazon thuis!

Over de vissen rond Koh Tao met foto's

Kennismakingsduik

PADI Scuba Duiker

PADI Open Water

PADI Advanced Open Water

PADI Redding Duiker

PADI Divemaster

PADI Duikinstructeur

Informatie Full Moon Party

Links

Visum informatie Thailand

Nederlandse Duikinstructeurs Groep Koh Tao Thailand Whaleshark

Geen Stress Pakket Bangkok en Duikbrevet halen op Koh Tao

 

Begin je vakantie in Thailand zonder stress met een flexibel georganiseerd pakket in Bangkok en Koh Tao. Om te beginnen kom je bij van de reis in een goed, gloednieuw hotel in de straat naast Kao San Road (Rambuttri) http://www.sakulhouse.com. Daar is Dave uit Engeland op ons kantoor (TAT nr 13/00311), zodat je meteen een basis en een aanspreekpunt hebt. De volgende dag ga je Bangkok en omgeving bekijken, en daarna brengen we je naar Koh Tao om te duiken.. Je blijft drie nachten in Bangkok, en dan vier in Koh Tao.

--------------------------------------------------------------------------

Programma

Dag 1 Aankomst in Bangkok

sakul bed.jpgWe kunnen je helaas niet ophalen bij aankomst, maar geen nood. Wanneer je aankomt op de luchthaven ga je naar de taxi’s buiten (negeer iedereen die niet in een taxi zit). Hieronder staat in Thai waar je heen wilt, laat dat maar aan de taxi chauffeur zien. Je vraagt of hij de meter wil aanzetten en of hij de highway wil nemen. Dat moet je samen maximal 400 baht kosten  De taxi moet je zelf betalen. Je wordt dan voor de deur afgezet, en je checkt meteen in. De rest van de dag kun je rustig bijkomen in je hotel Sakul House http://www.sakulhouse.com  en de omgeving bekijken.

http://www.sakulhouse.com/images/taxi.gif

Dag 2 Dagtrip Flotaing Markt, Kwai, Tijgertempel

Bridge__Kwai.jpgFloating Markt.jpgtijger tempel.jpg
De volgende dag ga je uitgerust naar de plaatsen die de meeste mensen op hun vakantie in Thailand willen bezoeken

Dag 3 Vrije dag in Bangkok

Bangkok is een fascinerende staat, en je hotel ligt op loopafstand van de Grote Paleis, Wat Po, Khao san road en nog veel meer exotische bezienswaardigheden. Dave helpt je op weg. Je kunt deze dag ook met Co van Kessel www.covankessel.com/ gaan fietsen op een van de georganiseerde tours door Bangkok: dat kun je ook met Dave regelen.

Dag 4 Vertrek naar Koh Tao

ferry_lomprayah.jpgJe gaat om 17.00 in de middag vertrekken naar Koh Tao, dus je kunt uitslapen en Bangkok bekijken: Dan ga je met de comfortabele Lomprayah bus-boot combinatie naar Koh Tao, waar je om 10.00 in ochtend aankomt. LET OP: DAVE KAN PRIVE VERVOER VOOR JE REGELEN. VOOR GROEPEN VAN MINSTENS VIER HOEFT DAT MAAR EEN KLEIN BEETJE DUURDER ZIJN.

 

Dag5 Aankomst Koh Tao

duikenthailandpool.jpgWe halen je op bij aankomst op Koh Tao en brengen je naar je kamer in het Buddha View resort www.buddhaview_diving.com waar je een twee persons kamer met fan krijgt (je kunt airco kamers ter plaatse bijboeken). We beginnen om 16.30 met een orientatie op je duikcursus en een video, dus weer: geen stress.

 

 

Dag 6

duiken koh tao aan de lijn.jpgWe beginnen in de ochtend met het zwembad, en in de middag met de theorie (die je al thuis op je gemak hebt kunnen voorbereiden, om tijd besparen die je op het strand kunt doorbrengen).

 

 

 

Dag 7

Dit is dag dat we in de ochtend nog wat kunnen herhalen, en in de middag gaan we twee echte duiken in de oceaan maken: vissen en koraal bekijken op twaalf meter diepte!

Dag 8

Hier heb je keuze: je kunt in de  ochtend gaan duiken en in de middag weg, of in de middag gaan duiken en de volgende dag weg.  Je kunt je reis verder bij ons boeken op het resort, zodat je vrij bent om te doen wat je wilt. Gefeliciteerd! Je hebt je internationaal PADI duikbrevet gehaald, je levenslang geldige toegangskaart tot de fantastische wereld onderwater.

Kosten

479.78 EURO 1 PERS

800.02 EURO 2 PERS

1279.80 EURO 3 PERS

1600.04 EURO 4 PERS

Inclusief 3 nachten verblijf Bangkok, Dag trip rond Bangkok, vervoer  Bangkok Koh Tao per Lomprayah bus boot combinatie, PADI Open Water cursus met NL instructeur, duikapparatuur, theorie boek, 4 nachten verblijf Koh Tao
NIET INBEGREPEN: Taxirit Vliegveld Bangkok-hotel (400 baht), toegang Tijgertempel (500 baht pp).

Je moet het hele bedrag uiterlijk een week vantevoren overmaken, zodat wij de hotels en activiteiten kunnen reserveren. Dat kan via Paypal en via onze Nederlandse rekening. Wanneer je interesse hebt, neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen:

contactformulier
 

 

 

 

 

 

Duiken Thailand Koh Tao PADI logo

 

Tel: +66(0)937871684

info@duikeninthailand.com

facebook duiken koh tao thailandOnze facebook groep met foto's en ervaringen.

Het is makkelijker om contact op te nemen via het contact formulier beneden aan deze pagina, maar dit is ons Email adres:

INFO@DUIKENINTHAILAND.COM